In het weekend van 18 & 19 april is er een speciaal weekend.Het forten seizoen wordt geopend! De meeste forten doen iets speciaals. Op Fort bij Rijnauwen heb je gratis rondleidingen, kinderrondleiding en een vleermuizen rondleiding.

Zaterdag 18 april:

Op zaterdag is er een rondleiding om 10:30-13:00 en om 13:30-16:00. Je krijgt alle facetten van het fort te zien. Extra hierbij is de fotopresentatie waarbij je een goed beeld krijgt van hoe het was tijdens de oorlogen die het fort gekend heeft. Tevens is er een korte pauze waarbij je gebruik kan maken van onze authentieke kantine.

Zondag 19 april:

Gratis rondleidingen

Op zondag zijn er van 12:00 – 17:00 GRATIS rondleidingen van 1 uur met een gids. Er lopen gidsen af en aan om je een stukje fort te laten zien en van de bijzondere flora en fauna te genieten.

Op pad met Kapitein Dirk

Kinderactiviteit. Ga samen met Kapitein Dirk op verkenning bij Fort bij Rijnauwen en kom te weten hoe de soldaten vroeger op het fort leefden en werkten.
19 april, start 13.00 uur. Kosten: € 5 p.p. Maximaal 30 kinderen.

Vleermuizenrondleiding

Loop mee met de boswachter die veel weet van vleermuizen. Wat eten ze en hoe werkt dat nou met echolocatie? Doe mee aan de quiz en word een expert!
start om 15.00 uur. Kosten: € 5 p.p. Maximaal 30 kinderen.

Kom en proef het fort! De natuur is wakker.