Het kan zomaar gebeuren
Wanneer je vanuit een betekenisvol oogpunt wat probeert toe te voegen aan je omgeving bestaat er zomaar kans dat je actief lid wordt van het bestuur van de Vrienden van fort bij Rijnauwen. Hetgeen bij mij dan ook gebeurd is.

Als accountmanager van lesmethode GrowWizzKid probeer ik zoveel mogelijk kinderen in aanraking te brengen met het verband die natuur en techniek hebben bij een gezonde en duurzame leefstijl. Vanuit die rol heb ik ook onze huidige voorzitter Cees de Jong ontmoet.

Wanneer je dan van hem, als inwoner van de gemeente Bunnik, in alle vroegte een rondleiding krijgt op het prachtige fort ben je verkocht. Je zegt direct ja als je mee mag bouwen aan een ijsvogelwand. Je zegt ja als je als er gidsen gevraagd worden voor schoolrondleidingen en je zegt ja als de beheerploeg van Staatsbosbeer vraagt of je af en toe een zaterdag mee komt helpen bij het onderhoud.

Hierdoor leer je al snel veel over dit fort met haar unieke biodiversiteit. Maar ook hoe moeilijk het is om bij de exploitatie en het onderhoud de cultuurhistorische- en natuurwaarden goed met elkaar af te stemmen. Aangezien ik het belangrijk vind hier zelf aan bij te dragen en ook andere mensen voor ons prachtige fort en al haar facetten wil interesseren ben ik nu actief lid van het bestuur!

Aan u voorgesteld: Erwin Visee

PS
Mocht u nu geen inwoner zijn van de gemeente Bunnik, niet werken bij GrowWizzKid en niemand van ons bestuur kennen. Het maakt niet uit. Wanneer u ook graag een actieve rol wilt spelen bij het behalen van onze kerndoelen bent u van harte welkom.  We zijn nog op zoek naar een extra bestuurslid.